Leave Your Message

PRODUK FEATURED

Nyadiakeun konsumén produk kualitas luhur sareng solusi desain anu saé.

Saha urang

Dongguan Zidong Electronic Technology Co., Ltd. diadegkeun dina 2013. Pabrikna aya di Gedong 1, No. 192, Qingfeng
Jalan Wétan, Kota Shijie, Kota Dongguan. Pausahaan utamana ngahasilkeun catu daya sélulér, neundeun énergi, pangecas sélulér, ngecas nirkabel,
kabel data telepon sélulér, kabel ngecas telepon sélulér sareng produk sanésna. Produk perusahaan sasuai sareng FCC, CE, UN38.3, MSDS, RoHS,
PSE, EMC sareng sertipikat sanésna. Bahan anu asup kedah ngalaman uji anu ketat sateuacan produksi, sareng saatos ngarakit, produk réngsé kedah
jantensubjected kana leuwih ti tilu tés sepuh.

Maca deui


658442f5sz
Nyieun produk
certifications_icon

30 +

30+ sertifikasi produk parantos diala.

years_icon

10 taun

Langkung ti 10 taun pangalaman profésional dina produk éléktronik 3C.

OEM/ODM_icon

OEM / ODM

Urang tiasa nyayogikeun jasa kustomisasi OEM / ODM profésional.

ngalegaan

11800

Bisa dilegakeun skala produksi jeung hove daya saing kuat.

naha milih urang

Kami yakin yén kualitas ayeuna bakal ngakibatkeun pasar isukan!

Tim Téknik ngalaman

Nepikeun Solusi Inovatif

departemén design urang boga 12 software senior jeung insinyur hardware, sakabéh saha lulus ti universitas domestik utama dina sains jeung engineering.Have mangtaun-taun pangalaman gawé euyeub.It geus mantuan konsumén ngarancang jeung ngalengkepan rupa-rupa produk tinggi-tech, nu geus dijual ka leuwih ti 100 nagara. Urang ngamekarkeun 2-3 produk anyar unggal bulan pikeun mempermudah konsumén pikeun ngembangkeun produk 3C anyar.

  • Tim Téknik rupa-rupa
  • Jangkauan Produk High-Tech Global
Tempo deui
ngeunaan_urang1
"

Kami parantos ngabantosan para nasabah luar negeri ngarancang sareng ngaropea rupa-rupa produk 3C, anu parantos dijual ka seueur nagara.

- - jasa ngaropéa

BÉRITA PALING ÉNGGAL

Nyiapkeun pikeun kasuksésan anjeun nganggo jasa inti

Maca deui