Leave Your Message

PRODUK FEATURED

Nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas lan solusi desain banget.

Sapa kita

Dongguan Zidong Electronic Technology Co., Ltd. didegaké ing 2013. Pabrik dumunung ing Gedung 1, No. 192, Qingfeng
East Road, Shijie Town, Dongguan City.Perusahaan utamane mrodhuksi pasokan listrik seluler, panyimpenan energi, pangisi daya seluler, pangisi daya nirkabel,
kabel data ponsel, kabel pangisi daya ponsel lan produk liyane.Produk perusahaan tundhuk karo FCC, CE, UN38.3, MSDS, RoHS,
PSE, EMC lan sertifikasi liyane.Bahan sing mlebu kudu ngalami tes sing ketat sadurunge produksi, lan sawise perakitan, produk rampung kudu
dadingalami luwih saka telung tes tuwa.

Waca liyane


658442f5sz
nggawe produk
lambang_sertifikasi

30 +

30+ sertifikasi produk wis dipikolehi.

taun_ikon

10 taun

Luwih saka 10 taun pengalaman profesional ing produk elektronik 3C.

OEM/ODM_icon

OEM/ODM

Kita bisa nyedhiyakake layanan kustomisasi OEM / ODM profesional.

ngambakne

11800

Bisa nggedhekake skala produksi lan duwe daya saing sing kuat.

kok milih kita

Kita yakin manawa kualitas saiki bakal mimpin menyang pasar sesuk!

Tim Teknik Berpengalaman

Ngirim Solusi Inovatif

departemen desain kita wis 12 senior software lan hardware engineers, kabeh kang lulus saka universitas domestik utama ing ilmu lan engineering.Have akeh taun pengalaman karya sugih.Iku wis mbantu pelanggan desain lan ngrampungake macem-macem produk dhuwur-tech, kang wis didol menyang luwih saka 100 negara. Kita ngembangake 2-3 produk anyar saben sasi kanggo nggampangake pelanggan ngembangake produk 3C anyar.

  • Tim Teknik Beragam
  • Jangkauan Produk Teknologi Tinggi Global
Ndeleng Liyane
babagan_kita1
"

Kita wis mbantu pelanggan jaban rangkah ngrancang lan ngatur macem-macem produk 3C, sing wis didol ing pirang-pirang negara.

– – Layanan Kustomisasi

WARTA TERBARU

Nyiyapake Sukses Nggunakake Layanan Inti

Waca liyane